Uhapšen Zoran Janjušević

Izvor: OkRadio.rs, 01.Nov.2012, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zoran Janjušević

Pripadnici policije uhapsili su jutros Pavla Miljkovića (50) i Zorana Janjuševića (49) zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj, kaže Ivica Dačić. Miljković, direktor preduzeća "Kargo logistički centar brodogradilišta Beograd" i Janjušević, specijalni savetnika u tom preduzeću se sumnjiče da su oštetili ovo preduzeće za 800.000 evra. Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova, rekao je Tanjugu da su akciju hapšenja izveli pripadnici MUP-a Srbije i Policijske uprave Beograda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu. Miljković se sumnjiči da je od 1.januara 2006. do 1.januara 2010. godine, uz podstrekivanje Janjuševića, davao naloge finansijskoj službi...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Uhapšen Zoran Janjušević, Đinđićev čovek zadužen za vezu između BIA i Vlade Srbije

Izvor: GdeInvestirati.com, 01.Nov.2012

Pripadnici policije uhapsili su jutros Pavla Miljkovića i Zorana Janjuševića zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj, rekao je Ivica Dačić.

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.