Udes kod Požege

Izvor: RTS, 03.Mar.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Požege

Na prvo vozilo iz pratnje ministra policije Ivice Dačića naleteo je automobil "reno megan". Vozač "renoa" je povređen, a niko u vozilu iz pratnje nije povređen. Kolona ministra policije je nastavila put.

Automobil marke "reno megan" naleteo je na kolonu vozila ministra policije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ivice Dačića i zakačio prvo vozilo iz kolone, koja se kretala magistralnim putem Užice-Požega oko 13 časova.

Vozač automobila je naglo prešao u suprotnu traku i bočno zakačio prvo službeno vozilo MUP-a iz pratnje ministra. Prema izjavi vozača „renoa" koju je dao policiji, on je izgubio kontrolu na vozilom zbog nagle zaslepljenosti suncem, a u tom trenutku je pričao mobilnim telefonom.

Kolona vozila je nastavila da se kreće, a vozač „reno megana" Dragan V. (58) je zadobio povrede i trenutno se nalazi u bolnici u Užicu, gde će lekari konstatovati stepen povreda.

Niko iz vozila iz pratnje koje je oštećeno u saobraćajnoj nesreći nije povređen.

Nesreća se dogodila kod benzinske pumpe „Mol", ispred Ariljske rampe, na magistralnom putu Užice-Požega.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naleteo na kolonu ministra Dačića, jedan povređen!

Izvor: S media, 03.Mar.2012

Jedna osoba je povređena u saobraćajnom udesu koji se danas dogodio na magistralnom putu Užice-Požega, ispred Ariljske rampe, kada je automobil naleteo na vozilo koje je bilo u pratnji zamenika premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, saopštio je MUP Srbije...Udes se dogodio oko...

Nastavak na S media...

Nove žrtve bahate vožnje

Izvor: RTS, 03.Mar.2012

Dve osobe su poginule u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu. Na kolonu ministra Ivice Dačića naleteo je "reno megan", dok je vozač "renoa" razgovarao mobilnim. Stručnjaci upozoravaju da treba imati društvenu saglasnost o neprihvatljivosti opasne vožnje...U Beogradu su se noćas...

Nastavak na RTS...

Dačić za dlaku izbegao smrt u udesu! (FOTO)

Izvor: S media, 04.Mar.2012, 09:46

Bio sam iznenađen kad sam video da je jedno vozilo naglo skrenulo u našu traku i zakucalo se u prvi auto iz pratnje. Da nije bilo tog prvog automobila, „reno“ bi direktno udario u moje vozilo! Treba odati priznanje policajcima koji su bili u prvom automobilu jer su obavili svoj zadatak svesno rizikujući...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.