Završena potraga za Hadžićem

Izvor: S media, 24.Feb.2011, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena potraga za Hadžićem

Po nalogu Tužilaštva za ratne zločine, obavljen pretres na tri lokacije u okolini Stare Pazove, u potrazi za informacijama koje bi mogle da dovedu do otkrivanja odbeglog haškog optuženika Gorana Hadžića.

Na tri lokacije u okolini Stare Pazove, obavljen je pretres, u potrazi za dokumentima ili saznanjima važnim za otkrivanje odbeglog haškog optuženika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gorana Hadžića, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Požar u dvorištu Gorana Hadžića

"Pretres na tri lokacije počeo je između 7.00 i 7.30, po nalogu Tužilaštva za ratne zločine Srbije", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbije.

Ministar je naveo da su u pretresu učestvovali pripadnici Žandarmerije i Službe za otkrivanje ratnih zločina.

(RTS)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za Goranom Hadžićem

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2011

U toku je potraga na tri lokacije na području oko Stare Pazove, kako bi se došlo do dokumenta ili saznanja važnih za otkrivanje odbeglog haškog optuženika Gorana Hadžića

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.