Tragamo za osobom u venčanici

Izvor: B92, 01.Sep.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragamo za osobom u venčanici

Beograd -- Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u venčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je Ivica Dačić.

On je rekao da je sinoć, kada su tu informaciju objavili pojedini mediji, razgovarao sa načelnikom Policijske uprave u Boru i da je obavešten da se sumnja da je reč o osobi "sa određenim zdravstvenim problemima".

"To što se desilo je stvar ljudskih ruku, a ne neprirodnih sila", rekao je Dačić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u beogradskoj osnovnoj školi "Vuk Karadžić", gde je prethodno prisustvovao akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju.

Pojedini mediji objavili su da je nekoliko vozača sinoć prijavilo borskoj policiji da su na jednoj od saobraćajnica videli žensku osobu sa venčanicom koja lebdi u vazduhu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za ženom s bidermajerom

Izvor: Mondo, 01.Sep.2011

Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u venčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica.

Nastavak na Mondo...

Policija traga za osobom u vjenčanici koja plaši vozače

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2011

BEOGRAD - Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u vjenčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Policija traži "utvaru" iz Bora

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2011

Sumnja se da se radi o osobi sa "određenim zdravstvenim problemima". . . Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u venčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je Ivica Dačić. .

Nastavak na RTV Pink...

DAČIĆ HAPSI DUHA U BORU!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2011, 08:07

Mlada s bidermajerom koja je plašila vozače na putu Bor-Zaječar delo je obolele osobe, tvrdi ministar..BOR - Luda žena ili avet?..Mlada s bidermajerom koja je u utorak u ponoć plašila vozače na putu Bor-Zaječar delo je obolele osobe, tvrdi Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova...- To što...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.