Sutra sednica Vlade

Izvor: B92, 13.Mar.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sednica Vlade

Beograd -- Sednica Vlade Srbije biće održana sutra ujutro, a u Beogradu će, tokom dana boraviti i ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da neće sutra da se odmara od predizborne kampanje preciziravši da je sednica Vlade zakazana za 8 sati ujutro.

"Sutra dolazi ministar inostranih poslvoa UAE - mi kao državni organi radimo nezavisno, (od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kampanje) i morali smo da radimol svoj državni posao čak i ne toliko vidljiv da ne bi ispalo da je promocija u izbornoj kampanji", rekao je on.

Upitan da li je umoran od predizbone kampanje, Dačić je odgovorio da nije i da će mu sutra biti " i malo monotono".

"Mislim da su građani umorniji od političara - ja sam navikao na ovo jer meni su ovo 17 izbori za 24 godine tako da će mi sutra biti i malo monotono", rekao je on.

Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova je prethodno predstavio android aplikaciju preko koje će gradjani moći da se informišu o aktivnostima MUP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Sutra sednica vlade, a ministar UAE u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2014

Sednica Vlade Srbije biće održana sutra ujutro, a u Beogradu će, tokom dana boraviti i ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata, tako da će državni organi nastaviti da rade svoj posao.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.