Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2012, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski premijer negirao dogovor o predstavljanju Kosova

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da nije točno da je postignut dogovor o predstavljanju Kosova na regionalnim forumima jer "nikakvi pregovori o tome nisu ni vodjeni". On je rekao da je interes Srbije da Kosovo bude asimetrično predstavljeno na tim skupovima, odnosno da ne bude predstavljeno ravnopravno kao ostale države, jer bi to posredno značilo priznavanje nezavisnosti. Dačić je ponovio da će  Srbija posstovati sve dogovore koje je prethodna Vlada postigla u ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić: Nismo se dogovorili o predstavljanju Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će Srbija ostati principijelna stavu da ne učestvuje na regionalnim skupovima ukoliko Kosovo nije asimetrično predstavljeno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.