Izvor: Beta, 09.Apr.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija spremna za nastavak pregovora

BEOGRAD, 9. aprila 2013. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u utorak da je s Prištinom radi nalaženja rešenja, ali za sada nema novosti o eventualnom nastavku razgovora.

"Nismo imali..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema novosti iz EU o eventualnom nastavku pregovora

Izvor: Beta, 09.Apr.2013

BEOGRAD, 9. aprila 2013. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u utorak da je Srbija spremna za nastavak pregovora s Prištinom radi nalaženja rešenja, ali da za sada nema novosti iz EU o eventualno.

Nastavak na Beta...

Dačić: Nema novosti iz EU o eventualnom nastavku pregovora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u utorak da je Srbija spremna za nastavak pregovora s Prištinom radi nalaženja rešenja, ali da za sada nema novosti iz EU o eventualnom nastavku razgovora. "Nismo imali kontakte u smislu daljih koraka Evropske komisije ili Evropske unije", izjavio je Dačić...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.