Sprovešćemo briselski sporazum

Izvor: B92, 12.Sep.2013, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sprovešćemo briselski sporazum"

Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin ocenili da se prijateljski odnosi i partnerstvo nastavljaju.

Dačić je istakao da Vlada Srbije nastoji da dijalogom rešava sve probleme na Kosovu i Metohiji i da je opredeljena da sprovede briselski sporazum.

"Cilj je da dođemo do rešenja koja će obezbediti opstanak Srba koji žive u južnoj pokrajini i njihovu političku i ekonomsku sigurnost", istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijer Dačić, saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Srbija je zainteresovana za realizaciju projekta gasovoda Južni tok i za ruske investicije u privredi Srbije, naglašeno je u razgovoru Dačića s ambasadorom Čepurinom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić: Srbija opredeljena da sprovede briselski sporazum

Izvor: Press, 12.Sep.2013

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin ocenili su danas da se tradicionalno dobri i prijateljski odnosi i strateško partnerstvo nastavljaju intenziviranjem političkog dijaloga i ekonomske saradnje, a Dačić je istakao da Vlada Srbije nastoji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.