Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Avg.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Dačića i Štajnmajera u petak u Berlinu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovaraće u petak u Berlinu sa šefom nemačke diplomatije Frank-Valterom Štajnmajerom.

Najavljujući svoju posetu Berlinu, Dačić je rekao da će sa nemačkim ministrom spoljnih poslova razgovarati o bilateralnim odnosima dve zemlje i o predsedavanju Srbije OEBS-om naredne godine.

Dačić je dodao da će biti reči o konferenciji o Zapadnom Balkanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << koja će biti održana u Berlinu 28. avgusta na inicijativu nemačke kancelarke Angele Merkel.

Na toj konferenciji se, po njegovim rečima, očekuje učešće premijera, ministara spoljnih poslova i ministara privrede zemalja Zapadnog Balkana.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić: EU traži da se ne podstiče izvoz na njenu štetu

Izvor: Studio B, 21.Avg.2014

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da EU od Srbije traži da državnim merama ne podstiče izvoz na štetu Unije, što će Vlada Srbije pažljivo razmotriti i o tome zauzeti stav..."Srbija nije ni uvodila bilo kakve posebne mere kojima bi podsticala takve aktivnosti....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.