SRS traži ostavku Dačića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS traži ostavku Dačića

BEOGRAD -

Srpska radikalna stranka (SRS) zatražila je danas da premijer Srbije Ivica Dačić podnese ostavku, posle izjave da bi Kosovo moglo da dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama.

Potpredsednik SRS Zoran Krasić ocenio je da ako se daju takve izjave nije jasno o čemu se razgovara i kakva je uopšte trenutna politika Srbije prema Kosovu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi se u saopštenju sa konferencije za novinare.

Ovo je možda i posledica daljih velikih pritisaka Brisela, Evropske unije i NATO, a mi 13 godina imamo vlast koja sledi samo proevropsku i pronato politiku, ne mareći za interese srpskog naroda, ocenio je Krasić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.