SPS-PUPS-JS sa SDPS u Vojvodini

Izvor: B92, 15.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS-PUPS-JS sa SDPS u Vojvodini

Novi Sad -- Koalicija SPS-PUPS-JS potpisala u Novom Sadu koaliocioni sporazum sa Socijaldemokratskom partijom Srbije o nastupu na pokrajinskim izborima i lokalnim izborima.

Koalicioni sporazum potpisali su predsednici pokrajinskih odbora tih stranaka Dušan Bajatović ( SPS), Srđan Kružević (JS), Miroslav Španović (PUPS) i Zdravko Jelušić (SDPS).

Koalicioni sporazum je potpisan u Pokrajinskom odboru SPS Vojvodine u prisustvu lidera četiri stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ivice Dačića, Jovana Krkobabića, Dragana Markovića Palme i Rasima Ljajića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS-PUPS-JS u koaliciji sa Ljajićevim SDPS-om u Vojvodini

Izvor: EMportal, 15.Mar.2012

Socijalistička partija Srbije (SPS), Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), Jedinstvena Srbija (JS) i Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) Srbije potpisale su danas u Novom Sadu koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na pokrajinskim izborima u Vojvodini.

Nastavak na EMportal...

DAČIĆ U KOALICIJI SA LJAJIĆEM U VOJVODINI

Izvor: Kurir, 15.Mar.2012

Da mi je neko pre 12 godina rekao da ću biti u koaliciji sa SPS-om na nekim izborima, smatrao bih da nije normalan, ali ovo je dokaz da se sve menja, rekao Rasim Ljajić..NOVI SAD - Socijalistička partija Srbije (SPS), Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), Jedinstvena Srbija (JS) i Socijaldemokratska...

Nastavak na Kurir...

LJAJIĆ I DAČIĆ U KOALICIJI!

Izvor: Kurir, 16.Mar.2012, 09:12

Vojvodina dobila novi savez pred izbore, udružili se SPS-PUPS-JS i SDPS..NOVI SAD - Da mi je ovo neko pričao, rekao bih mu da nije normalan!..Ovo je juče, nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa SPS-PUPS-JS, izjavio novi partner u ovoj koaliciji za Vojvodinu - lider SDPS Rasim Ljajić...- Ipak,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.