Dačić i Malović sa delegacijom Komiteta za zapadni Balkan

Izvor: S media, 25.Mar.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Malović sa delegacijom Komiteta za zapadni Balkan

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ministarka pravde Snežana Malović informisali su delegaciju Komiteta za zapadni Balkan (COWEB) o napretku koji je ostvaren u prethodna tri meseca i naglasili da će Srbija nastaviti sa daljom primenom propisa, jačanjem institucija i njihovom daljom reformom u skladu sa standardima EU.

Predstavnici Komiteta za Zapadni Balkan su pozdravili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << aktivnosti koje Srbija sprovodi u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i rešenost države da se sa ovim problemom do kraja izbori, navodi se u saopštenju MUP-a.

Oni su izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, kao i naporima koje su ta dva ministarstva uložila, kako bi gradjanima Srbije, nakon više od deset godina bilo omogućeno slobodno kretanje, što se dogodilo u novembru prošle godine.

Pored predstavnika Komiteta, sastanku je prisustvovao i šef delegacije Evropske komisije u Srbiji Vensan Dežer, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sutra na promociji policajaca pripravnika

Izvor: Kurir, 25.Mar.2010

BEOGRAD, 25. marta (Tanjug) - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće sutra u Sremskoj Kamenici promociji u policajce pripravnika druge klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku. Dačić će, tom prillikom, uručiti nagrade najboljima u toj klasi, najavilo...

Nastavak na Kurir...

Približavanje EU standarda

Izvor: Glas javnosti, 26.Mar.2010, 12:16

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ministarka pravde Snežana Malović razgovarali su juče sa delegacijom Komiteta za zapadni Balkan o napretku koji je Srbija u protekla tri meseca ostvarila u približavanju evropskim standardima, saopštio je juče MUP Srbije, prenosi Beta...Malovićeva...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.