RATARI DRŽAVI DALI ROK DO 24. APRILA

Izvor: Kurir, 31.Mar.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RATARI DRŽAVI DALI ROK DO 24. APRILA

Upozorili da će od 25. aprila uslediti kompletna blokada saobraćaja u celoj Srbiji ako do tada ne budu ispunjeni njihovi zahtevi

Razilaze se vojvođanski paori

Nezadovoljni poljoprivrednici iz Vojvodine napuštaju glavni grad pošto su predali zahteve Dačiću.Paori se razlilaze i iz drugih gradova Vojvodine gde su dva dana protestvovali blokirajući puteve."Sada odlazimo da nastavimo setvu", naglasio su njihovi predstavnici.

Traktori nezadovoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poljoprivrednika, kojima su od četvrtka bio blokiran ulaz u Novi Sad iz pravca Srbobrana i Temerina napustili su te lokacije i vraćaju se u svoja mesta.

Saobraćaj na magistralnom putu Novi Sad - Subotica, tzv. starom subotičkom putu, kao i na putnom pravcu prema Bečeju preko Temerina je normalizovan.

I 10 traktora koji su bili parkirani u petak uveče na bulevaru ispred zgrade Vlade Vojvodine u Novom Sadu, takođe su napustili taj prostor.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.