Premijer sutra u Gadžinom Hanu

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer sutra u Gadžinom Hanu

GADŽIN HAN– Povodom Dana opštine Gadžin Han, 11. oktobra u Narodnoj biblioteci „Branko Miljković“ biće održana svečana sednica Skupštine opštine na kojoj će zaslužnim pojedincima kolektivima biti uručene Oktobarske nagrade.

Oktobarska nagrada u vidu povolje biće dodeljena predsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću, Delegaciji Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Unije u Srbiji i „Srbijavodama“. Oktobarske nagrade u vidu zahvalnice pripašće UNHCR-u, USAID-u, i Vladimiru Vučkoviću, autoru knjiga o Zaplanju.

Ovom prilikom premijer Srbije uručiće izbeglim, raseljenim i socijalno ugroženim licima ugovore i ključeve 15 stanova u novoizgrađenoj stambenoj zgradi, čiju je izgradnju finansirala EU.

Početak svečane sednice Skupštine opštine Gadžin Han zakazan je za 11 časova, a program obeležavanja Dana opštine biće nastavljen i u popodnevnim časovima.

U 17 časova  u Domu kulture biće otvorena izložba Biblija i knjiga vezanih za Bibliju vlasnika Novice Jovančića iz Grkinje, dok će u 19 časova biti otvorene 19. „Miljkovićeve poetske svečanosti“.

                                                                            (Kraj)mia/ena
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Dati prioritet jugu Srbije

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 07:33

Beograd -- Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio u Gadžinom Hanu da jug Srbije treba da ima prioritet u razvoju države zbog opasnosti od odlaska stanovništva s tog područja...Dačić je na svečanoj sednici opštine Gadžin Han, na kojoj je, zajedno sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom...

Nastavak na B92...

Đilas i Devenport za vladavinu prava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2013

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas i šef misije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenportom su na sastanku naglasili važnost i značaj uspostavljanja vladavine prava, saopštio je danas DS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

I za Dačića piznanje imamo

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2013

Po uzoru na Leskovčane, Opština Gadžin Han odlučila je da premijeru Ivici Dačiću uruči Oktobarsku nagradu. U zvaničnom pozivu nije obrazloženo zbog čega Dačić dobija priznanje, koje je u Gadžinom Hanu namenjeno zaslužnim pojedincima.   Pored Dačića, isto priznanje je uručeno i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.