Izvor: SEEbiz.eu, 22.Maj.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog Vladi da građani EU preko Srbije mogu proći samo sa ličnim kartama

BEOGRAD - Korak dalje u evropskim integracijama je i da građanima Evropske unije omogućimo da preko teritorije Srbije mogu da prođu samo sa ličnim kartama. Ministar policije i potpredsednik Vlade Ivica Dačić kaže da će ovakav predlog izneti Vladi na usvajanje i najavljuje da bi u narednih nekoliko meseci ovakav propis mogao da zavlada i u Srbiji, iako još uvek nije članica EU.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Dačić: Po celom regionu bez pasoša?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2010, 12:27

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će predložiti Vladi da se građanima Evropske unije omogući da preko teritorije Srbije mogu da prođu samo sa ličnim kartama, a namera je da takvu pogodnost za građane Srbije dogovori sa zemljama u okruženju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.