Policijska uprava u Nišu 19 meseci bez načelnika

Izvor: Danas, 25.Avg.2011, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska uprava u Nišu 19 meseci bez načelnika

Zahtevamo od srpskog ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i gradskih vlasti hitno imenovanje načelnika niške Policijske uprave, pošto su javni red i bezbednost u Nišu ozbiljno narušeni, navodi se u saopštenju „grupe Nišlija i YUROM centra“ izdatom nakon nesmetanog „divljanja“ nekoliko mladih nasilnika u utorak uveče, u strogom centru Niša, na stotinak metara od sedišta Policijske uprave.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Direktor policije koči izbor načelnika niške policije?

Izvor: Medijski istraživački centar, 26.Avg.2011, 14:53

Dok građani, Nevladine organizacije i pojedini političari traže hitno imenovanje načelnika policije u Nišu iz partije ministra policije Ivice Dačića poručuju da je takav pritisak na ministra policije – politizacija problema.. U SPSu tvrde da je problem oko imenovanja načelnika nastao zbog...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.