Od 1500 do 2000 policajaca ispred zgrade Vlade Srbije

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1500 do 2000 policajaca ispred zgrade Vlade Srbije

Policajci koji su se okupli ispred zgrade Vlade Srbije, do 16h časova će blikorati saobraćaj u Nemanjinoj i ulici Kneza Miloša.
Protest koji je počeo u 12h, organizovao je Nezavisni sindikat policije zbog lošeg materijalnog stanja zaposlenih u MUP-u, kao i loših uslova rada policajaca.
'Ne tražimo ništa drugo nego da budemo bolje plaćeni', rekao je okupljenima predsednik Štrajkačkog odbora NSP Dejan Djukić, kao i isplatu zaostalih dnevnica i putnih troškova.
Predstavnici NSP traže da ih primi premijer Mirko Cvetković jer sa ministrom policije Ivicom Dačićem, kako tvrde, nisu postigli dogovor.
Član Predsedništva tog sindikata Blažo Marković rekao je da komunalni policajci imaju platu od 46.000 dinara i da i oni hoće da im se pridruže, a ne da ih prestignu u visini zarada.
Izvor: Beta, Fonet
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.