Nije bilo razgovora o platformi

Izvor: B92, 30.Sep.2010, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije bilo razgovora o platformi"

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u vladajućoj koaliciji još nije bilo razgovora o platformi budućeg dijaloga Beograda i Prištine.

Dačić je rekao da će se o tome razgovarati i dodao da ta platforma neće biti mnogo drugačija u odnosu na dosadašnje stavove Srbije.

Sigurno je da Srbija u bilo kakvim razgovorima ne može priznati nezavisnost Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Metohije, a naravno da Srbija misli da treba da se razgovara o svim stvarima koje se tiču života ljudi, kazao je Dačić.

On je napomenuo da su ta pitanja usko vezana i za pitanje statusa južne srpske pokrajine.

Koalicija kompaktna

Lider Socijalističke partije Srbije izjavio je danas u Skupštini Srbije da je koalicija SPS-PUPS-JS kompaktna i da ne veruje da bi se nekoj od njih "Isplatilo" da pravi neke nove eksperimente.

Dačić je rekao da SPS nikoga ne prisiljava da bude u koaliciji sa njom i dodao da između njih nije bilo razgovora o tome kako će nastupati na budućim izborima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.