Mrkonjić Dačiću: Putevi su čisti, časna ministarska!

Izvor: BKTV News, 12.Dec.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić Dačiću: Putevi su čisti, časna ministarska!

“Sve vreme sam na terenu, ja sam ministar i kažem da je na putevima dobro”.

Foto: Arhiva
Nakon izjave premijera Srbije Ivice Dačića da će biti smenjen svako ko u vreme zimskih nepogoda ne bude radio svoj posao, oglasio se ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić:
-Sve vreme sam na terenu, 24 sata na nogama, i valjda znam kakva je situacija. Ja sam ministar saobraćaja i kažem da je na putevima dobro – javlja Blic.
Mrkonjić je dodao da je na putevima u Srbiji sve u redu.
Ministarstvo saobraćaja je juče saopštilo da je Milutin Mrkonjić ceo dan, sa svojim saradnicima, proveo u obilasku kompletne trase na autoputu između Beograda i Niša i na licu mesta proverio kakvi su uslovi na putevima i kako funkcioniše saobraćaj. Kako se navodi u saopštenju, ministar se danas uverio “o stanju i odvijanju saobraćaja, kao i o angažovanju svih službi čija je mobilnost podignuta na najveći stepen”.
Podsetimo, premijer Srbije je juče izjavio da ako je on mogao da se sastane sa Hašimom Tačijem, “mogu i oni da očiste sneg”, naglasivši da će, ako ne radi svoj posao, biti smenjen i ministar saobraćaja.
Izvor: trojka.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.