Mirović umesto Radulovića

Izvor: BKTV News, 29.Jan.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović umesto Radulovića

Predsednik Vlade Ivica Dačić obavestio je članove Vlade da je, radi obezbeđivanja nesmetanog funkcionisanja Ministarstva privrede, danas uputio Narodnoj skupštini Srbije predlog za razrešenje ministra privrede Saše Radulovića i da je ovlastio ministra Igora Mirovića da rukovodi i Ministarstvom privrede u Vladi Srbije.
Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od brašna „T-500“, prema kojoj maloprodajna cena vekne hleba od ovog brašna ne sme preći 46 dinara, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.
Izvor: Novosti
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.