Martijev izveštaj problem celog čovečanstva

Izvor: Glas javnosti, Beta, 09.Feb.2011, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martijev izveštaj problem celog čovečanstva

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je srpska strana spremna za pregovore Beograda i Prištine i da želi da razgovar o svim otvorenim pitanjima počne što pre.

Dačić je rekao da Beograd želi da razgovara o svim otvorenim pitanjima poput registarskih tablica, ličnih karata i o drugim temama.

Ministar policije je za časopis iz Klivlenda Plejn diler rekao da se američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zvaničnici zalažu da se sprovede do kraja istraga o trgovini organima na Kosovu, pokrenuta na osnovu izveštaja Dika Martija, a da se jedina razlika odnosi na to ko tu istragu treba da sprovede.

Dačić je rekao da Srbija smatra da je prihvatljiva samo nezavisna, objektivna istraga dok američka strana smatra da istragu može da sprovede Euleks.

"To nije više naš problem, već celog čovečanstva... Time ne treba da se bavi samo Srbija. Do sada se govorilo o ratnim zločinima, a kako definisati to što neko želi da i u ratu zaradi trgovinom ljudskim organima", rekao je Dačić.

Ministar je rekao da između Srbije i SAD postoji obostrana želja za unapređenjem odnosa ali i neslaganje kada je u pitanju Kosovo i Metohija.

Govoreći o srpskoj dijaspori, Dačić je rekao da Srbija treba da brine o pravima i interesima te zajednice, kao što je pravo na državljanstvo bez odricanja državljanstva koje osoba već poseduje.

Pogledajte samo tu facu i sve ce vam biti jasno! Bio u Americi pa je presrecan. Opameti se Srbijo!

Шта има намеру да даје шиптарским терористима личне карте и да могу регистровати украдене мерцедесе у СРБИЈИ баш леп потез од министра,сигурно да неће да бране суверeнитет Србије јер треба још који долар или еуро да узме. Докле више?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.