MINISTAR URUČIO PRVU REGISTARSKU TABLICU BT

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTAR URUČIO PRVU REGISTARSKU TABLICU BT

BAČKA TOPOLA - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uručio je u Policijskoj stanici u Bačkoj Topoli novu registarsku tablicu BT, prvu u istoriji sa oznakom te opštine jednom vlasniku putničkog automobila.

Dačić je tom prilikom rekao da je, na osnovu Pravilnika o izdavanju registarskih tablica i novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, povećan broj registarskih oznaka sa 41 na 75.

- Rukovodili smo se time da je to korisno za građane da što veći broj građana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i opština Srbije ima registarske oznake - kazao je Dačić i dodao da su Bačka Topola i Kanjiža dobile nove registarske oznake, dok su Senta i Ada dobile zajedničku.

Prema njegovim rečima, time je učinjen još jedan korak napred u ostvarivanju vizije da MUP i policija budu servis građana, kao i da ima što više pripadnika nacionalnih manjina u sastavu MUP-a i policije.

Time su, kako je rekao Dačić, ispoštovani dogovori sa predstavnicima pokrajinske vlasti i u okviru stranačkih susreta sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.