Jovanović: Dačić nas je provocirao

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Dačić nas je provocirao

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović optužio je predsednika socijalista Ivicu Dačića da je tokom pregovora o formiranju vlade poneo neodgovorno i provocirao i njega i LDP da bi dobio alibi za prelazak na stranu SNS.

"Dačić je dva meseca provocirao LDP i mene, kako bi dobio alibi za odlazak na Nikolićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stranu, što mislim da je neodgovorno i prema Nikoliću i Tadiću", kazao je Jovanović, gostujući na B92.

On je ponašanje Dačića ocenio i kao neodgovorno prema zemlji.

Zašto da budem u vladi, kada mogu da je vodim, reče Dačić

Jovanović je naveo da je napuštanje pregovora o formiranju vlade jedini normalan i odgovoran potez koji je njegova partija mogla da preduzme. Lider LDP je ocenio da u takvim odnosima nema prostora za saradnju i da su prošli svi rokovi u kojima je od LDP traženo dodatno razumevanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.