Ivica Dačić tokom noći nacrtao penis na spomeniku OVMBP u Preševu

Izvor: Njuz.net, 27.Dec.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić tokom noći nacrtao penis na spomeniku OVMBP u Preševu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
...

PREŠEVO, 27. decembar 2012, (Njuz) – Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić nacrtao je pod okriljem noći penis veličine metar sa metar na spomeniku borcima Oslobodilačke vojske Bujanovca, Preševa i Medveđe podignutom nedavno u Preševu.

Iako je crtež nacrtan kredom, a ne autolakom, premijer Dačić tvrdi da je on učinio sve što je u njegovoj moći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net <<
-Niko ne može da kaže da se nisam izložio određenom riziku prilikom iscrtavanja ovog organa na spomeniku teroristima. Počeo sam ispod da pišem i „Tači“, ali sam se uplašio da će me uhvatiti, pa sam stigao da napišem samo „Tač“. Mislim da je i to dovoljno da predstavnici Albanaca shvate o kome se radi, kao i da se sa državom Srbijom niko ne sme sprdati – poručuje srpski premijer.
Albanski političari sa Juga Srbije su rekli da je o ovom penisu obaveštena međunarodna zajednica i da je to otvorena provokacija jer time želi da se pokaže da Srbija kontroliše deo spomenika. Oni su pozvali premijera Dačića da sam izbriše crtež, „ili će ga oni sami izbrisati“.
- Bivši borci OVPBM  su spremni da odmah reaguju i izbrišu ovaj sramni grafit. Mi pozivamo Dačića da sam dođe i izbriše ovaj sramni grafit, a u suprotnom ćemo biti primorani da sami to uradimo – poručuju Dačiću.
Na albansku najavu brisanja penisa, iz kabineta srpskog premijera stigla je poruka da država Srbija neće ponuknuti pred pretnjama, kao i da penis jasno izražava stav države po pitanju spomenika.
- Penis je nacrtan u skladu sa zakonima Republike Srbije i ne sme da bude uklonjen – odlučan je Dačić.
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.