Ivica Dačić ponovo zveckao escajgom

Izvor: Njuz.net, 24.Nov.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić ponovo zveckao escajgom

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Ivica Dačić u poslednje vreme sve češće nervira komšije zveckanjem escajga

BEOGRAD, 24. novembar 2011, (Njuz) - Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije, ponovo je zveckao escajgom za vreme ručka u svom domu, juče oko 14 časova.
Dačićevo udaranje viljuškom i nožem o tanjir dok je jeo pržene krompiriće i spanać uznemirilo je njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << komšije sa sprata ispod, koji su se odmah žalili kućnom savetu.
- Ovo je već ne znam ni ja koji put ove godine da nas uznemiri Dačićevo zveckanje priborom za jelo. Taj čovek bi morao da počne ili da jede po restoranima ili da pređe na hamburgere i ostalu hranu koja ne zahteva escajg - kaže Jelena Katić, komšinica sa sprata ispod Dačićevog.
Dačić, sa druge strane, kaže da je povremeno neophodno da viljuška ili nož dodirnu tanjir, i da se tom prilikom mora stvoriti zvuk zveckanja.
- Ne očekujte od mene da se trudim da pažljivije sečem krompiriće. Praksa svuda u svetu je da se povremeno čuje zveket kašike o keramiku, i ne vidim zašto to komšijama toliko smeta - izjavio je Dačić.
Tokom pisanja ovog teksta nismo uspeli da dobijemo izjavu od kućnog saveta, ali sudeći po nezvaničnim saznanjima, ovakvo zveckanje smeta Dačićevim ukućanima podjednako kao i komšijama.
Viktor Marković
REKLAMA: Knjiga čije listanje ne pravi veliku buku! Njuz.net predstavlja „Ovo nam možda nije trebalo“

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.