Izvor: S media, 31.Jan.2013, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga zbog skrivene kamere: Dačić neće dozvoliti da "ruganje Srbiji, a ne premijeru" prođe bez kazni

Premijer Ivica Dačić pokrenuo je postupak kažnjavanja odgovornih zbog propusta koji su doveli do toga da bude žrtva skrivene kamere, izjavio je za Blic Ivica Tončev.

Specijalni savetnik premijera za nacionalnu bezbednost je naglasio da Dačić nije dao dozvolu da se emituje taj sporni snimak.

"Ceo slučaj biće kompletno ispitan", najavio je Tončev i dodao da je ta skrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kamera "ruganje Srbiji, a ne premijeru".

Upitan kako je uopšte moguće da Dačić dođe u poziciju da bude na meti skrivene kamere, njegov savetnik je napomenuo da su ljudi iz "Nemoguće misije" na TV Koperkinus zloupotrebili poverenje, ali i prijateljstvo koje premijer gaji prema svim novinarima.

"To se više nikada neće ponoviti", kaže Tončev.

On je najavio da će premijer iskoristiti zakonske osnove da se sankcionišu oni koji su prekršili zakon ili novinarski kodeks.

"Kabinet premijera neće dozvoliti da sve ovo prođe bez kazni", zaključio je Tončev.

(Blic, agencije)

Foto: printskrin nemogucamisija.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.