I Ugljanin predao listu za izbore za BNV

Izvor: SandzakPress.net, 08.Okt.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ugljanin predao listu za izbore za BNV

Sandžak – Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžak Sulejman Ugljanin predao je danas listu “Za bošnjačko jedinstvo” za izbore za članove Nacionalnih saveta nacionalnih manjina koji su zakazani za 26. oktobar. “Sam duh i smisao organizacije ove liste dao je svoje pozitivne rezultate. U razgovoru sa svim institucijama i organizacijama koje prikupljaju Bošnjake nailazilo je na pozitivno raspoloženje i prošireno je na uglavnom sve gradove u Sandžaku”, kazao je Ugljanin. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << podsetio da su u septembru premijer Srbije Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uputili pretnje Bošnjacima “ničim izazvano”. “Međutim, to nije poremetilo pozitivnu političku klimu i bez obzira na nedostatke u izbornom procesu učinićemo sve da izbori budu uspešni i da Bošnjaci konačno dobiju legitimno veće”, dodao je Ugljanin, objašnjavajući da je glavni nedostatak što izborne liste nisu dobile pravo da imenuju svoje predstavnike u izbornim komisijama i na biračkim mestima. On je poželeo uspeh svim učesnicima na izborima i da manjine dobiju legitimne predstavnike koji će biti savetodavna pomoć državi. Izbori su zakazani za 26. oktobar, a poslednji dan za predaju lista je 10. oktobar. (Radio100+)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Proglašena lista „Za Bošnjačko jedinstvo - dr. Sulejman Ugljanin"

Izvor: Beta OMS, 09.Okt.2014, 14:05

Republička izborna komisija je 9.10.2014. godine, na svojoj sjednici donjela rješenje kojim se proglašava izborna lista „Za Bošnjačko jedinstvo – dr. Sulejman Ugljanin“, za izbore za Bošnjačko nacionalno vijeće koji će se održati 26.oktobra ove godine. Lista će se na glasačkom listiću...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.