Hejg se sastao sa Tadićem

Izvor: Politika, 31.Avg.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hejg se sastao sa Tadićem

BEOGRAD - Šef britanske diplomatije Vilijam Hejg sastao se danas popodne sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem čime je počeo posetu Beogradu tokom koje će razgovarati sa najvišim državnim zvaničnicima.

Razgovor Hejga i Tadića u Predsedništvu Srbije počeo je oko 13.40.

Šef britanske diplomatije tokom dana će se odvojeno sastati s premijerom Mirkom Cvetkovićem i potpredsednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Ivicom Dačićem, kao i sa minstrom ekonomije Mlađanom Dinkićem.

Seriju susreta završiće razgovorom sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem, posle čega je zakazana konferencija za novinare.

Hejg je drugi šef diplomatije neke od članica EU koji u poslednjih sedam dana boravi u Beogradu, pošto je u četvrtak u poseti bio nemački ministar Gido Vestervele koji je pružio podršku evrointegracijama Srbije, ali i zatražio održavanje dobrosusedskih odnosa i fleksibilniju politiku Srbije prema Kosovu.

Beta

objavljeno: 31/08/2010.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HEJG ZAPOČEO POSETU

Izvor: Kurir, 31.Avg.2010

BEOGRAD - Šef britanske diplomatije Vilijam Hejg sastao se danas popodne sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem čime je počeo posetu Beogradu tokom koje će razgovarati sa najvišim državnim zvaničnicima...Šef britanske diplomatije tokom dana će se odvojeno sastati s premijerom Mirkom Cvetkovićem...

Nastavak na Kurir...

Jeremić nastavlja posetu Africi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2010, 04:21

BEOGRAD -..Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić nastavlja posetu Africi, gde će u naredna dva dana imati sastanke sa najvišim zvaničnicima Namibije i Kraljevine Lesoto...Kako je saopšteno iz ministarstva spoljnih poslova, tokom današnjeg dana Jeremić će se sastati sa premijerom Namibije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jeremić danas sa zvaničnicima Namibije

Izvor: Blic, 01.Sep.2010

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić nastaviće danas posetu Africi, gde će u naredna dva dana imati sastanke sa najvišim zvaničnicima Namibije i Kraljevine Lesoto, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. ..Tokom dana ministar Jeremić će se sastati sa premijerom Namibije Nahasom Angulom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.