Hapšenje nema političku pozadinu

Izvor: B92, 23.Dec.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje nema političku pozadinu

Beograd -- Ivica Dačić izjavio da Zvonko Veselinović iz Zvečana nije uhapšen po zahtevu Euleksa i da njegovo hapšenje nema političku pozadinu.

Dačić je novinarima u Skupštini grada Beograda rekao da je Zvonko Veselinović uhapšen po nalogu tužilaštva i da mu je istražni sudija u Kraljevu sinoć odredio pritvor u trajanju do 30 dana. Zvonko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Veselinović i njegov brat Žarko uhapšeni su u utorak uveče na Kopaoniku.

I dok je Zvonko saslušan sinoć u Višem sudu u Kraljevu, njegov brati Žarko je saslušan u Specijalnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv Zvonka Veselinovića je pokrenuta istraga po zahtevu tužioca zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Saslušanje Zvonka Veselinovića trajalo je gotovo dva sata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselinović nije uhapšen po nalogu Euleksa

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Dec.2011

Zvonko Veselinović nije uhapšen po nalogu Euleksa i hapšenje nema političku pozadinu, tvrdi ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.