HIT: Adriana Lima postaje Srpkinja

Izvor: Domino Magazin, 27.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Adriana Lima postaje Srpkinja

Brazilska manekenka tražila srpsko državljanstvo od ministra policije

Najlepša žena sveta, brazilska manekenka Adrijana Lima, inače supruga našeg košarkaša Marka Jarića postaje srpkinja!

Adriana Lima je danas posetila MUP Srbije i od ministra Ivice Dačića zatražila srpski pasoš. "Buenos dias", pozdravio je Daćić Adrijanu, koja je je rekla kao što i prilični pristojnim devojkama: >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << "I am Adriana". Zaštitno lice Victoria Secret je najavila da želi da se uključi u humanitarni rad i promociju Srbije, a ministar Dačić je prihvatio zahtev brazilske manekenke da dobije srpsko državljanstvo i čak ponudio da joj Ministarstvo unutrašnjih poslova izda lična dokumenta po ubrzanoj proceduri.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adriana Lima postaje Srpkinja!

Izvor: Svet, 27.Maj.2009

Ministar policije Ivica Dačić primio je danas brazilsku lepoticu Adrianu Limu i našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića. Povod za zvaničan prijem je..

Nastavak na Svet...

Adrijana Lima zatražila srpsko državljanstvo!

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2009, 10:37

Prelepa manekenka Adrijana Lima želi srpsko državljanstvo, jer sa svojm suprugom Markom Jarićem želi da se uključi u humanitarni rad i promociju Srbije. Brazilska manekenka i košarkaš su se sastali juče u Beogradu sa zamenikom premijera Srbije i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.