Gde će Dačić da nađe 4 milijarde evra? Nigde!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2012, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde će Dačić da nađe 4 milijarde evra? Nigde!

Budući premijer Srbije Ivica Dačić i vlada koju će on predvoditi biće na stahovitim mukama kako da ubede strane investitore da ulože novac koji je preko potreban srpskoj privredi.

Procene pokazuju da su nam neophodne četiri milijarde evra godišnje kako bismo "zakrpili" sve finansijske rupe, odnosno preživeli godinu i izbegli bankrot, piše ''Pres''.

Gde će Srbija naći pare, u Evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uniji ili Rusiji, da li će ih uopšte dobiti i pod kojim uslovima, izazovi su na koje će vrlo brzo vlada SNS-SPS-URS morati da odgovori.

U suprotnom, procenjuju stručnjaci, nova vlada neće moći da reguliše finansijske obaveze države, pa joj preti totalni bankrot.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.