Izvor: Danas, 12.Apr.2010, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faktor mira i stabilnosti

E, da nam je neko 6. oktobra pričao da će SPS deset godina posle svrgavanja Miloševića postati „faktor mira i stabilnosti“ ovdašnje političke scene, deo vladajuće koalicije, a Ivica Dačić „Najevropljanin“... Na vest da je Dačić, prvi zamenik premijera, ministar unutrašnjih poslova i predsednik SPS, jedan od laureata nagrade „Najevropljanin“ za 2009. godinu nevladine organizacije Prva evropska kuća, deo javnosti je reagovao s nevericom, deo s odobravanjem.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Jagland sutra o budućoj saradnji

Izvor: S media, 13.Apr.2010, 16:36

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovaraće sutra u Beogradu sa Generalnim sekretarom Saveta Evrope Torbjornom Jaglandom o dosadašnjoj i budućoj saradnji Srbije sa institucijama i telima SE. ..Tema razgovora u zgradi Vlade Srbije će biti napredak koji je Srbija ostvarila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.