EKSKLUZIVNO BLIC NA ŽURKI ZA SLAVNOG GLUMCA Dačić pevao Džonu Sevidžu

Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO "BLIC" NA ŽURKI ZA SLAVNOG GLUMCA Dačić pevao Džonu Sevidžu

Oskarovac Džon Sevidž došao je u Srbiju na premijeru filma "Povratak" u kojem glumi, a na žurki upriličenoj u njegovu čast "na uvce" mu je pevao Ivica Dačić.

U beogradskom restoranu "Sokače" okupila se ekipa iz filma, predvođena rediteljem i scenaristom Predragom Jakšićem, a glavne zvezde večeri bili su Sevidž i Dačić, koji su za tili čas otkrili zajednički muzički ukus. Ministar spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslova zagrejao je atmosferu sa dve-tri pesme, među kojima je bila i nezaobilazna "Miljacka", a onda je okrenuo ploču i pokazao da mu sasvim dobro leži i tvrđi zvuk. Američkom glumcu, kako nam je rekao, najviše se svidela "Lutka sa naslovne strane", za koju je Dačić pobrao prave ovacije.

Oskarovac, koji se proslavio ulogama Stivena Puškova u "Lovcu na jelene" i Kloda Bukovskog u "Kosi", nije seo za sto ni kada se završio Dačićev mini-koncert. Naprotiv, brzo se uklopio i u ritam narodnjaka, ponavljajući da je "muzika fenomenalna, ista kao, na primer, u Teksasu".

Sevidž nije odoleo ni srpskim specijalitetima i za svako jelo se posebno raspitivao od čega se pravi. Ipak, ostao je dosledan, pošto ne pije alkohol, pa nije čak ni liznuo rakiju, iako su kolege iz filma Lazar Rokvud i Vesna Stanojević pokušavale da ga nagovore da popije bar jednu čašicu.

Premijera filma "Povratak" biće održana u utorak, 21. februara, u "Sava centru". Glavnu ulogu igra Lazar Rokvud, kanadski glumac srpskog porekla. Uz Sevidža, tu je još jedna holivudska zvezda, Majkl Pare, kao i Kanađanin Nik Mankuso.

Glumačku ekipu još čine Vesna Stanojević, srpska glumica koja živi u Londonu, Dubravka Mijatović, Raša Bukvić, Rada Đuričin, muzičar Bora Đorđević, Gorjana Janjić... Film će, kažu, biti upamćen i po sjajnoj muzici.

Psihološki triler o povratniku, koji se posle 40 godina vraća u rodnu Srbiju, sniman je u našoj zemlji.

Debitantsko delo Predraga Jakšića

"Povratak" je debitantsko ostvarenje reditelja i scenariste Predraga Jakšića. Pretpremijera će biti održana danas u Somboru jer je na području tog grada i sniman.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.