Dobri uslovi za snimanje filmova

Izvor: RTS, 01.Jul.2013, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri uslovi za snimanje filmova

U Srbiji postoje dobri uslovi za snimanje filmova stranih produkcija, složili su se premijer Ivica Dačić i producenti filmske kuće "Irish Dream Time".

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i producenti filmske kuće "Irish Dream Time" ocenili su da u Srbiji postoje dobri uslovi za snimanje filmova stranih produkcija.

Dačić i producenti te kuće su istakli i da će to "pozitivno uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na razvoj filmske industrije u našoj zemlji".

Premijer je poželeo dobrodošlicu filmskoj ekipi i istakao da visokoprofesionalni kadar i tehnički kapaciteti za produciranje i snimanje filmova u Srbiji pružaju velike mogućnosti za razvoj filmske industrije, saopštila je vladina Kancelaraja za saradnju s medijima.

Glumac Pirs Brosnan, osnivač producentske kuće "Irish Dream Time", je glavni glumac i jedan od producenata filma "Novembarski čovek" koji se snima u Srbiji i Crnoj Gori.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobri uslovi za snimanje filmova stranih produkcij

Izvor: Akter, 01.Jul.2013

Premijer Dačić i producenti filmske kuće "Irish Dream Time" ocenili da u Srbiji postoje dobri uslovi za snimanje filmova stranih produkcija

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.