Đukić-Dejanović: Dačić najverovatnije u Vladi. Mi smo neuništivi!

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić-Dejanović: Dačić najverovatnije u Vladi. Mi smo neuništivi!

Beograd - Potpredsednik Socijalištičke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da postoji "velika verovatnoća" da će lider socijalista Ivica Dačić biti član nove Vlade Srbije.

- Da li će jos neko iz SPS ući u sastav nove Vlade biće poznato nakon razgovora koje će u narednim danima voditi sadašnji i budući premijer - kazala je Đukić-Dejanović.

Ona je rekla da je za socijaliste mnogo bitnije čime će se nova Vlada baviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nego koliko će pozicija u njoj zauzeti SPS.

Upitana da li će, ukoliko samo Ivica Dačić uđe u novu Vladu, to izazvati i turbulencije s koalicionim partnerima socijalista, Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvenom Srbijom, Đukić-Dejanović je odgovorila "mi smo neuništivi".

- SPS će prihvatiti onoliki stepen odgovornosti koliko budemo participirali u novoj Vladi Srbije - kazala je Đukić-Dejanović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić-Dejanović: SPS je neuništiva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2014

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da je velika verovatnoća da će lider te stranke Ivica Dačić biti član nove vlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić najverovatnije u Vladi

Izvor: Beta, 15.Apr.2014

BEOGRAD, 15. aprila 2014. (Beta) - Potpredsednik Socijališticke partije Srbije (SPS) Slavica DJukić-Dejanović izjavila je u utorak da postoji "velika verovatnoća" da će lider socijalista Ivica Dačić biti član nove Vlade Srbije..."Da li će jos neko iz SPS ući u sastav nove Vlade biće poznato...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.