Izvor: Kurir, 25.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti traže odgovornost za smrt Panića

BEOGRAD, 25. avgusta (Tanjug) - Učesnici protesta zbog hapšenja bivšeg lidera Republike Srpske i haškog optuženika Radovana Karadžića zatražili su danas čelnika policije da obelodane da li je pokrenuta istraga protiv odgovornih za smrt simpatizera radikala Ranka Panića. Taj zahtev demonstranti su uputili ministru i direktoru policije, Ivici Dačiću i Miloradu Veljoviću. Panić je, kako je ranije saopštila Srpska radikalna stranka, umro 15. avgusta od povreda zadobijenih na mitingu radikala 29. jula, kada ga je pretukla policija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demonstranti traže odgovornost za smrt Panića

Izvor: RTS, 25.Avg.2008

Učesnici protesta zbog hapšenja bivšeg lidera Republike Srpske i haškog optuženika Radovana Karadžića zatražili su čelnika policije da obelodane da li je pokrenuta istraga protiv odgovornih za smrt simpatizera radikala Ranka Panića. Taj zahtev...

Nastavak na RTS...

Ko je satima čačkao po Karadžićevom laptopu?

Izvor: Cafe.ba, 26.Avg.2008, 16:37

Branilac i brat bivšeg predsednika Republike Srpske i haškog optuženika Radovana Karadžića, Sveta Vujačić i Luka Karadžć preuzeli su u MUP-u Srbije laptop koji je pronađen u torbi na Batajničkom drumu 11. avgusta.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.