Danas sastanak sindikata policije i ministara

Izvor: Studio B, 17.Feb.2011, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sastanak sindikata policije i ministara

Pregovori dva reprezentativna sindikata policije sa ministrima finansija i unutrašnjih poslova, Dianom Dragutinović i Ivicom Dačićem o posebnom kolektivnom ugovoru trebalo bi da budu danas.

Lideri Policijskog sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata policije - Veljko Mijailović i Velimir Barbulov rekli su da će sindikalci razgovarati sa ministrima, najverovatnije po okončanju današnje sednice Vlade.

Sastanak je trebalo da bude održan juče, ali je odložen >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zbog obaveza ministara. Iz Nezavisnog sindikata policije koji je do utorka štrajkovao tražeći povećanje plata i adekvatnu opremljenost službenika MUP-a, ranije je najavljeno da će zahtevati unapređenje položaja zaposlenih.

Drugi reprezentativni sindikat - Policijski sindikat Srbije odbio je da se pridruži tom štrajku do odgovora Vlade na Nacrt kolektivnog ugovora definisanog tokom pregovora oba sindikata sa resornim ministarstvom.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.