Dačićeve psovke drmaju koaliciju?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačićeve psovke drmaju koaliciju?

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović očekuje da će premijer Aleksandar Vučić raskinuti saradnju sa socijalistima, zbog izjave lidera SPS Ivice Dačića koji je ministar inostranih poslova.

Dačića je, odgovarajući na pitanje lista "Kurir" o tome zašto je u sefu MUP-a orden Slobodana Miloševića, navodno odgovorio psujući i vređajući SNS, i rekao da je za tu tvrdnju o ordenu odgovoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upravo Stefanović.

"Ovo što Ivica Dačić govori, pokazuje kakav je njegov odnos prema SNS i Aleksandru Vučiću.., i posle ovakvih izjava verujem da će moj prijatelj Aleksandar Vučić dobro razmisliti o tom odnosu i uvideti da je saradnja sa socijalistima bila pogrešna potez", rekao je Stefanović za list "Kurir".

Ministar unutrašnjih poslova je rekao da se "oduvek protivio" saradnji sa SPS i istakao da je Vučić Dačiću obezbedio mesto u Vladi, iako to nije morao da uradi.

Dačić se posle takve izjave izvinio "Kuriru", ocenivši da je njegova izjava bila neprimerena i primitivna.

I list "Informer" danas piše da je vladajuća koalicija u krizi, i da je Vučić u sredu zamalo bez Dačića otputovao na konferenciju u Berlinu, zato što je šef diplomatije zakasnio da dođe na aerodrom.

List tvrdi da je Vučić naredio da se vrata aviona zatvore u trenutku kada je stigao Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.