Neophodna partijska reforma (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Dec.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neophodna partijska reforma (VIDEO)

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je da je ta stranka uspela da sačuva ideju, prevlada teškoće i jača sa verom u napredak Srbije.

Dačić je, otvarajući Osmi kongres socijalista pod nazivom "Sigurnim korakom", poručio da je cilj kongresa sveobuhvatna partijska reforma da bi se osnažila SPS.

Lider socijalista je rekao da je stranka imala burnu istoriju, a danas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dve decenije od osnivanja gleda u oči cele Srbije i jeste autentična partija naroda.

Socijalisti će na kongresu izabrati predsednika, članove Glavnog i Nadzornog odbora, kao i Statutarne komisije.

Kongres SPS bira Dačica

Kongresu u Centru "Sava" prisustvuju predsednik Srbije i lider Demokratske stranke Boris Tadić, ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik, ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin, nemački ambasador Volfram Mas, lider SDP i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Prisutni su i potpredsednica G17 plus i ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović, lider Saveza vojvodjanskih Madjara Ištvan Pastor, lideri koalicionih stranaka PUPS-JS Jovan Krkobabić i Dragan Marković, predstavnici Liberalno demokratske partije (LDP), Srpskog pokreta obnove (SPO) i drugi.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Radikalni rez sa prošlošću

Izvor: Večernje novosti, 11.Dec.2010

Ivica Dačić, na kongresu socijalista jednoglasno izabran za predsednika stranke. Poručio da je cilj sveobuhvatna partijska reforma. Kongresu prisustvovali Boris Tadić, ambasadori SAD, Rusije i Nemačke

Nastavak na Večernje novosti...

SPS: Radikalni rez sa prošlošću

Izvor: Večernje novosti, 11.Dec.2010

Ivica Dačić na Kongresu socijalista jednoglasno izabran za predsednika stranke. Poručio da je cilj sveobuhvatna partijska reforma

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.