Dačić uputio telegram saučešća Kini: Duboko me je potresla vest o tragediji u vašoj zemlji

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić uputio telegram saučešća Kini: Duboko me je potresla vest o tragediji u vašoj zemlji

Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova uputio je danas telegram saučešća ministru spoljnih poslova Narodne Republike Kine Vang Jiu povodom nastradalih u zemljotresu koji je pogodio kinesku provinciju Sečuan.

"Duboko me je potresla vest o nastradalima i velikom broju povređenih u zemljotresu koji je pogodio vašu zemlju.

Koristim priliku da Vama i prijateljskom narodu Kine, u ime Ministarstva spoljnih poslova Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije i u svoje lično ime, uputim izraze najiskrenijeg saučešća", navodi se u telegramu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

U ovim teškim trenucima, duboko saosećamo sa porodicama koje su izgubile svoje najvoljenije“, navodi se u telegramu saučešća šefa srpske diplomatije Ivice Dačića.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Dačić uputili saučešće Kini

Izvor: B92, 08.Avg.2017

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić i šef diplomatije Ivica Dačić uputili su saučešće Kini povodom žrtava razornog zemljotresa u provinciji Sečuan..."Duboko me je potresla vest o nastradalima i velikom broju povređenih u zemljotresu koji je pogodio vašu zemlju", naveo je Dačić u saučešću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.