Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u Zagrebu o organizovanom kriminalu

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće u Zagrebu u radu regionalne ministarske konferenciji posvećene saradnji u borbi protiv svih vidova organizovanog kriminala. Učesnici konferencije, ministri unutrašnjih poslova bivših jugoslovenskih republika, razgovaraće o saradnji policija u regionu, borbi protiv organizovanog kriminala i ilegalne trgovine narkoticima.

Četvrtu konferenciju ministara pod naslovom "Balkanska ruta - juče, danas, sutra", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << organizuje hrvatski ministar policije Tomislav Karamarko. Skup će otvoriti predsednica Vlade Hrvatske Jadranka Kosor.

- Konferencija je prilika da se "svima koji ne poštuju zakone, pošalje jedinstvena poruka da pripadnici policijskih snaga rade zajednički i koordinirano i da će se suprotstaviti svim opasnostima u cilju da zapadni Balkan bude najbezbedniji deo Evrope - navodi se u saopštenju MUP Srbije, a prenosi RTS.

Proteklih godinu dana je učinjeno mnogo na planu zajedničkog odgovora organizovanom kriminalu i terorizmu i realizovan je značajan broj zajedničkih i koordiniranih akcija koje su rezultirale razbijanjem kriminalnih grupa i hapšenjem njihovih članova, navodi MUP Srbije.

A 'oce li tu prisustvovati i Ministar policije Kosova???

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.