Dačić traži veću platu ali neće je dobiti

Izvor: Mondo, 05.Dec.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dačić traži veću platu ali neće je dobiti"

Konferencija za štampu premijera Aleksandra Vučića i ministra Ivice Dačića protekla je danas u veoma opuštenoj atmosferi, uz njihove šale i vidno zadovoljstvo uspešno završenim skupom OEBS.

Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

Najpre je premijer pokušao da "skrati" izlaganje Dačića, koji je bio predsedavajući OEBS-a i nadležan za beogradski skup, te novinarima preneo da bi Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << želeo veću platu, pa to pokušava da opravda dugim izjavama.

"Neću ti povećati platu. Nema povećanja, mada mi stalno traži", smejući se poručio je premijer svom prvom potpredsedniku.

Dačić mu je na to predložio da pitaju prisutne novinare da li treba da mu se poveća plata.

Novinari su dobacili da Dačić zaslužuje makar veće dnevnice, što je premijer, takođe, odbacio kao mogućnost.

U nastavku konferencije, kada je Dačić ponovo na jednu temu duže govorio, a Vučić mu šaljivo rekao da bude kraći, šef diplomatije je primetio:

"Čekaj, vidiš da je ljudima zanimljivo. Nemoj da se vratim na platu"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Dačiću, neću ti povećati platu!

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2015

BEOGRAD - Konferencija za štampu premijera Aleksandra Vučića i ministra Ivice Dačića protekla je danas u veoma opuštenoj atmosferi, uz njihove šale i vidno zadovoljstvo uspešno završenim skupom OEBS...Najpre je premijer pokušao da „skrati“ izlaganje Dačića, te novinarima preneo da bi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.