Dačić spasio život striperu?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2011, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić spasio život striperu?

Srpski striper Dejan Nestorović, poučen iskustvom od pre četiri godine, kada je nakon napada jedva izvukao živu glavu, kada je ponovo zapao u neprilike, za pomoć obratio lično ministru policije Ivici Dačiću, tvrde beogradski mediji.

Prema navodima ''S medije'' Dejan je zajedno sa svojom plesnom grupom nakon skorašnjeg nastupa u diskoteci u Subotici, ponovo bio meta ne baš dobronamernih ljudi.

Iako je bio uredno isplaćen i uz pratnju sopstvenog obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vraćen kući Nestorović je sutradan bio obasut pretećim porukama, u kojima mu je direktno bila ugrožena sloboda kretanja. Poruke je, navodno, slao gazda diskoteke u kojoj su nastupali, koji je tražio novac nazad, a kao epilog stigle su i direktne pretnje batinama, saznaje beogradski medij.

Kako se ne bi ponovio scenario, kada su se slične pretnje završile prelaskom sa reči na dela, striper je ovoga puta u pomoć pozvao ministra Ivicu Dačića, tvrdi ''S medija''.

- U roku od pet minuta javio mi se njegov saradnik i uputio na načelnika SUP-a Novi Sad gospodina Krstića – rekao je Dejan Nestorović za “OBN televiziju” i dodao:

- Imao sam kod sebe zvučne transkripte razgovora sa vlasnikom lokala od koga su stizale pretnje i ceo slučaj je rešio mlad i perspektivan ispektor Matulin Vladimir, koji je pokazao visoki profesionalizam i doslednost. Rekao sam sebi u strahu ‘više niko ne može da bude jači od države, dosta je bilo. Zbog postupka koji je u toku ne bih iznosio više detalja. Ponosan sam na Srpskog ministra policije, ne samo što mi je spasio život kao ministar reda, već pre svega ponosan sam na čoveka i političara koji drži reč. Dok je on ministar ja mirno spavam kao i svi građani – izjavio je Nestorović.

Treba napomenuti da je Nestorović rođak vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija Kačavende, koji je bio prema mišljenju stručne javnosti jedan od ozbiljnijih kandidata za novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.