Dačić se susreo sa Kostnerom

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić se susreo sa Kostnerom

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić susreo se danas sa holivudskim glumcem Kevinom Kostnerom, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije.Premijer Srbije poželeo je gostu dobrodošlicu i izrazio nadu da mu je boravak u Beogradu ugodan. Kostner, poznat po filmovima "Ples sa vukovima", "Nedodirljivi", "Vajat Erp", "Telehranitelj", "Robin Hud: Kralj lopova", ponovio je premijeru da se vrlo prijatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i ugodno oseća u Beogradu, radeći sa ljubaznim ljudima. Glumac je naglasio da u Srbiji postoje dobri uslovi za produciranje i snimanje filmova, odnosno za razvoj filmske industrije. Kostner u Beogradu snima film "Tri dana za ubijanje" (Three Days to Kill) u režiji Džozefa Mekgintija Nikola.Glavni producent filma je slavni francuski sineasta Lik Beson, a izvršni producent u Srbiji, kuća "Work in progress".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dačić poželeo dobrodošlicu Kevinu Kostneru

Izvor: Blic, 18.Apr.2013

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa holivudskim glumcem Kevinom Kostnerom, poželeo mu dobrodošlicu i izrazio nadu da mu je boravak u Beogradu ugodan...Kako je objavljeno na sajtu Vlade, Kostner je u razgovoru naveo da se vrlo prijatno i ugodno oseća u Beogradu, gde radi sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.