Dačić sa ambasadorima Kvinte o aktuelnim pitanjima

Izvor: Studio B, 08.Jun.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa ambasadorima Kvinte o aktuelnim pitanjima

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorima SAD, Velike Britanije i Italije i otpravnicima poslova Francuske i Savezne Republike Nemačke.

U kontekstu redovne razmene mišljenja o aktuelnim pitanjima na međunarodnoj sceni, razgovarano je o tekućim političkim dešavanjima u svetu, sa fokusom na pitanja od neposrednog interesa za Srbiju i realizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << njenih spoljnopolitičkih prioriteta, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Na sastanku je razgovarano i o situaciji u regionu i aktivnostima koje Srbija sprovodi kao aktuelni predsedavajući OEBS-u.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić razgovarao sa ambasadorima Kvinte

Izvor: Akter, 08.Jun.2015

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Beogradu sa ambasadorima SAD, Velike Britanije i Italije i otpravnicima poslova Francuske i Nemačke, zemljama članicama Kvinte..Kako je saopšteno je iz Ministarstva spojnih poslova, u kontekstu redovne razmene...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.