Dačić primio u oproštajnu posetu Hećka

Izvor: Akter, 18.Dec.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić primio u oproštajnu posetu Hećka

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Aleksandra Hećka, koji uskoro završava svoju misiju u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova

Na sastanku je zajednički konstatovano da su bilateralni odnosi značajno unapređeni.

Oni su veoma dobri i bez otvorenih pitanja, kao i da postoji prostor za inteziviranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << političke i ekonomske saradnje, navodi se u saopštenju.

Ministar Dačić zahvalio je ambasadoru na saradnji i ličnom doprinosu unapređenju odnosa. Šef srpske diplomatije preneo je zahvalnost na uzdržanom glasu Poljske prilikom glasanja na Generalnoj konferenciji Uneska.

Ambasador Hećko zahvalio je na odličnoj saradnji i čestitao na otvaranju prvih poglavlja u pregovorima sa EU. Izneo je da očekuje će se odnosi u narednom periodu dodatno razvijati.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.