Dačić primio bivšeg japanskog ambasadora Nagaia

Izvor: RTS, 11.Okt.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić primio bivšeg japanskog ambasadora Nagaia

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je u razgovoru sa Tadaši Nagaijem, predsednikom društva prijateljstva Srbija-Japan i bivšim ambasadorom Japana u Beogradu, izrazio posebno zadovoljstvo nivoom bilateralnih odnosa dve zemlje.
Ivica Dačić je naročito naglasio naš interes za dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jačanje političkog dijaloga, razmenu poseta na visokom i najvišem nivou, unapređenje ekonomske saradnje, povećanje japanskih investicija, kao i intenziviranje drugih oblika saradnje, saopštio je MSP.
Čestitao je Japanu koji će biti domaćin Olimpijskih igara 2020 godine u Tokiju. 
Ambasador Nagai je ocenio da su bilateralni odnosi dve zemlje u usponu i podvukao značaj jačanja ekonomske ali i drugih vidova saradnje, prvenstveno kulturne, prosvetne, kao i jačanja direktnih kontakata između pojedinaca, poslovnih ljudi i organizacija dve zemlje, kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović i novi ambasador Grčke o migrantskoj krizi

Izvor: Beta Video, 11.Okt.2016

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i novi ambasador Grčke u Beogradu Elias Eliadis ocenili su danas da je saradnja dve zemlje na visokom nivou, ali da može da se unapredi. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.