Dačić poručio sudijama: Obratite se policiji

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić poručio sudijama: Obratite se policiji

Premijer Srbije Ivica Dačić je danas ponovo pozvao fudbalske sudije da prijave svakog ko im preti i poziva se na njega i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

 Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić  

"Sve u svemu, zašto bi se bilo ko mešao? Sada nemam druga posla nego da pretim fudbalskim sudijama za koga će da sude. Od kad sam izabran za ministra unutrašnjih poslova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uopšte me više ne zanima rezultat, zanima me samo da se utakmica završi mirno, bez incidenata", rekao je Dačić novinarima u hotelu Metropol.

Najbolje srpske sudije su uputile pismo Fudbalskom savezu Srbije, navodeći da su od početka prvenstva izloženi pritiscima i uvredama čelnih ljudi pojedinih klubova nacionalne Super lige i Prve lige, a koji se često pozivaju na premijera i prvog potpredsednika Vlade.

Komentarišući navode sudija Dačić je rekao da je to "bacanje prašine u oči" i da to ne treba da sakrije probleme koji postoje u Fudbalskom savezu Srbije.

"Šta briga tog sudiju ko se poziva na mene ili Vučića? Kakve on veze ima sa mnom ili sa Vučićem? Da on možda ne radi u državnim ogranima? Plaši se od nas? Šta ćemo, da ga prebijemo? Uhapsimo? Ne razumem", rekao je Dačić.

On je istakao da u Srbiji niko nikome ne sme da preti.

"Ko god se poziva na moje ime, slobodno mi ga prijavite. Neka se slobodno obrate policiji za koga god da imaju informaciju da se pozivao na moje ime", dodao je Dačić.

Upitan o svojoj naklonosti prema Partizanu ili Vučićevoj ka Crvenoj zvezdi Dačić je rekao da svi znaju da on navija za Partizan.

"Pa ja sam naklonjen i Barseloni ili Real Madridu, pa ne mogu da namestim sudije", rekao je premijer Srbije i dodao je da klubovi i fudbal u Srbiji i nemaju čime da se ponose.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić poručio sudijama: Obratite se policiji

Izvor: Dzungla.org, 14.Okt.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić je danas ponovo pozvao fudbalske sudije da prijave svakog ko im preti i poziva se na njega i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.