Dačić položio venac na mestu ubistva Boška Peroševića

Izvor: RTS, 13.Maj.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić položio venac na mestu ubistva Boška Peroševića

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić položio je venac na spomen-ploču tragično nastradalom predsedniku Izvršnog veća AP Vojvodine Bošku Peroševiću, koji je na današnji dan tačno pre 17 godina ubijen na Novosadskom sajmu.
Ivica Dačić je tom prilikom rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se neguje sećanje na Boška Peroševića koji je imao značajno mesto i u istoriji Socijalističke partije Srbije i u istoriji AP Vojvodine.

"Ono što je najtragičnije je to što je Perošević na takav način izgubio život na Novosadskom sajmu, a njegov ubica slobodno živi danas, jer je proglašen neuračunljivim", rekao je Dačić novinarima.
Istakao je da je Perošević mnogo uradio za Vojvodinu i da je samim tim veća obaveza da se neguje uspomena na njega.
"Prošlo je 17 godina, ali još su sveža sećanja, mnogi od ovih ljudi koji su danas prisutni ovde bili su na licu mesta i kada se to ubistvo desilo i mi ćemo i u buduće nastaviti da obeležavamo ovaj dan, odnosno da negujemo sećanje na Boška Peroševića", rekao je Dačić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Njegov ubica je i dalje na slobodi": Dačić položio venac na mestu ubistva Boška Peroševića! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Maj.2017

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je položio venac na spomen ploču tragično nastradalom predsedniku Izvršnog veća AP Vojvodine, Bošku Peroševiću, koji je na današnji dan tačno pre 17 godina ubijen na Novosadskom sajmu...Dačić...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.