Dačić počeo posetu Turskoj

Izvor: RTS, 22.Nov.2012, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić počeo posetu Turskoj

Susretom sa turskim predsednikom Abdulahom Gulom, premijer Ivica Dačić započeo posetu Turskoj. Dačić će sutra učestvovati na skupu o borbi protiv prekograničnog kriminala.

Predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, koji boravi u službenoj poseti Turskoj, sastao se večeras u Ankari sa turskim predsednikom Abdulahom Gulom.

Kako je navela turska agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Anadolija, taj sastanak je bio zatvoren za medije.

Dačić će sutra učestvovati na sastanku ministara unutrašnjih poslova "BSEC 2012" na temu jačanje saradnje u borbi protiv prekograničnog kriminala.

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije obratiće se učesnicima skupa, a nakon sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Ruske Federacije Vladimirom Kolokoltsevim govoriće i na zajedničkoj konferenciji za novinare s kolegama iz više država.

U saopštenju kancelarije Vlade Srbije, najavljeno je da će govornici biti i ministri unutrašnjih poslova Turske Idris Naim Šahin, Albanije Flamur Noka, Azarbejdžana Usubov Ramil Idrisoglu, Hrvatske Ranko Ostojić i Ruske Federacije Vladimir Kolokolcev.

Prema programu Dačićeve posete Turskoj, premijer Srbije će u Istanbulu imati bilateralni sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Idrisom Šahinom i ministrom unutrašnjih poslova Azerbejdžana Usubova Ramil Idrisaogluom.

U petak po podne, kako je najavljeno, Dačić će razgovoarati sa premijerom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Gul: Srpsko-turski odnosi ključni za region (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Nov.2012

Predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić saglasio se sa turskim predsednikom Abdulahom Gulom da su za stabilnost regiona veoma važni srpsko-turski dobri odnosi i razvijanje partnerstva dveju zemalja, saopšteno je danas iz Vlade Srbije...Dačić, koji boravi u službenoj...

Nastavak na S media...

Dačić o borbi protiv prekograničnog kriminala

Izvor: Beta, 23.Nov.2012, 15:08

BEOGRAD, 23. novembra 2012. (Beta) - Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u petak u Istanbulu da se Srbija suočava sa ilegalnim migracijama i da je medjudržavna saradnja uslo.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.